Πολλές φορές,οι έγκυες μητέρες,καθώς πλησιάζει η ώρα του τοκετού για να γεννήσουν αρχίζουν να προβληματίζονται σχετικά με την έκβαση αυτού.Φυσικός τοκετός στο σπίτι ή στο μαιευτήριο?Φοβάμαι τον πόνο,να επιλέξω Καισαρική?
Αυτό που έχει σημασία πάνω από όλα,είναι η σχέση που υπάρχει ανάμεσα στη μητέρα και τον εαυτό της,τη μητέρα και το παιδί της,τη μητέρα και το περιβάλλον γύρω της. Η μητέρα μπορεί να γεννήσει όπου κι αν είναι,και να γεννήσει καλά,αν υπάρχουν οι παραπάνω προϋποθέσεις. Έχε εμπιστοσύνη και πίστη! Στον εαυτό σου και στο παιδί σου!

<<…μια σωστή γέννα είναι τουλάχιστον η μισή δουλειά της ανατροφής του παιδιού και μπορεί να ισούται με χρόνια θετικών εμπειριών με τους γονείς…ενώ μια γέννα με προβλήματα αφήνει τον άνθρωπο ευάλωτο,ακόμα και στα πιο ήπια γεγονότα…>>Dr Arthur Janov
Η στιγμή του τοκετού είναι μια στιγμή κατάνυξης και όλοι όσοι είμαστε παρόντες της οφείλουμε την πρέπουσα ευλάβεια. Όταν,λοιπόν,η μητέρα που γεννά αλλά και το παιδί που γεννιέται νιώθουν ασφάλεια,τότε,το θαύμα της ζωής μπορεί να ολοκληρωθεί και να αποκαλυφθεί στον κόσμο.

Στο YOGA FOR THE MAMA υπάρχει η δυνατότητα να σας συνοδεύσουμε σε όποιο Μαιευτήριο εσείς έχετε επιλέξει. Να σας καθοδηγήσουμε σε αυτό το υπέροχο μονοπάτι ζωής. Με σεβασμό στην κάθε σας επιλογή.

Εδώ όλες οι επιλογές είναι σεβαστές!