ΟΜΑΔΕΣ ΜΠΑΜΠΑΔΩΝ

“Μα αν η μητέρα είναι η δασκάλα της καρδιάς,ο πατέρας είναι ο δάσκαλος του πνεύματος και το μάθημα που έχει να διδάξει είναι, της δύναμης! Αυτή τη δύναμη έχεις να διδάξεις στο παιδί σου. Με κάθε τρόπο που ήδη ξέρεις και με κάθε τρόπο που θα ανακαλύπτεις καθώς κι εσύ θα προχωράς,θα του διδάσκεις για αυτή την ενέργεια που δίνει κατεύθυνση,οργάνωση και τάξη κι επιτρέπει την υλοποίηση του όποιου δημιουργικού στόχου θα θέτει. Θα του μάθεις,ακόμα,για την δικαιοσύνη και τον σεβασμό της ζωής,την τόλμη να προχωράει στο νέο και να φέρνει την δημιουργική αλλαγή έστω κι αν πολλοί ή και όλοι του λένε να σταματήσει.
Το μάθημα της δύναμης,είναι το μάθημα υποστήριξης της Ζωής!!”

Θα γίνω μπαμπάς! Και τώρα τι; Τι πρέπει να κάνω; Πώς να βοηθήσω τη σύντροφό μου; Να είμαι παρών στη γέννηση του παιδιού μου? Πώς να υποστηρίξω και να βοηθήσω τη γυναίκα μου στη λοχεία; Θα αλλάξει η σεξουαλική μας ζωή μετά την γέννηση του παιδιού;

Αυτές κι άλλες πολλές ερωτήσεις αλλά και απορίες πρόκειται να σας λυθούν στα σεμινάρια προετοιμασίας για μέλλοντες μπαμπάδες που διοργανώνουν οι Ομάδες Μπαμπάδων στο Yoga for the Mama στον Κορυδαλλό. Στα σεμινάρια, οι μέλλοντες μπαμπάδες θα μάθουν τα πάντα σχετικά με θέματα που τους απασχολούν και θα τους απασχολήσουν στον νέο τους αυτό ρόλο, σε κάθε φάση της εγκυμοσύνης κι όχι μόνο.

 

Οι ομάδες μπαμπάδων δημιουργήθηκαν για νέους ή μέλλοντες μπαμπάδες και σκοπό έχουν την ενημέρωση,την συζήτηση,την έκφραση των συναισθημάτων καθώς και των απόψεων σας. Ελάτε να προετοιμαστείτε για το νέο μέλος της οικογένειας σας και τη νέα σας πραγματικότητα!Εφοδιαστείτε με όλη τη γνώση που χρειάζεστε και δημιουργήστε έναν εαυτό δυνατό και σίγουρο!
Υποστηρίξτε σωστά και με αγάπη την σύντροφο σας που τόσο θα το έχει ανάγκη βοηθώντας αυτόματα τη σχέση ή την συζυγία σας.

θα έρθετε σε επαφή και με άλλους μπαμπάδες! Οι εμπειρίες τους σίγουρα θα σας φανούν πολύτιμες!

Η συνάντηση πραγματοποιείται μια φορά το μήνα. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής 2114015237,6972634618.