Δασκάλα

Μαρία Μυτιληναίου

Διεύθυνση
Περιοχή
Τηλέφωνο
Email

Παύλου Μελά 21-23
Κορυδαλλός, Τ.Κ 18120
2114015237
yogaforthepeople.gr@gmail.com

Η Μαρία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα στα μέσα της δεκαετίας του ΄60. Η πρώτη σύνδεση με την σωματική της έκφραση έγινε στα 6 της χρόνια με σπουδές στον κλασσικό χορό που συνεχίστηκαν μέχρι την είσοδο της στη γυμναστική Ακαδημία Αθηνών. Έκτοτε εργάστηκε σαν εκπαιδέυτρια φυσικής αγωγής και personaltrainer για πάνω απο 20 χρόνια, ώσπου ένας σοβαρός τραυματισμός το 2002 τερμάτισε αυτή την πορεία.
Αποφάσισε για δική της θεραπεία να ασκηθεί στην παραδοσιακή πρακτική της Ashtanga Vinyasa Yoga το 2006… ήταν η αρχή για μια μακρά περίοδο βαθιάς κάθαρσης που κράτησε 3 χρόνια.
Παρακολουθώντας εκπαιδεύσεις δασκάλων στην Κρήτη, η Μαρία άρχισε να διδάσκει στη σχολή (Yoga for the people) που ίδρυσε το 2007. Η ζωή της άλλαξε εντελώς και αφιερώθηκε ολοκληρωτικά στην πρακτική της yoga, τη διδασκαλία και τη μελέτη εσωτερικών κειμένων.
Το 2010 γνώρισε τον ManjuJois με τον οποίο ολοκλήρωσε αρχικά 500 ώρες εντατικής εκπαίδευσης δασκάλων. Το 2012 την εξουσιοδοτεί να διδάξει Ashtanga yoga στη παράδοση του SriKPattabhiJois καθώς και Nadi Shodana Pranayama.
Μέχρι τώρα η εμπειρία της ξεπερνά τις 7000 ώρες στην πρώτη, δεύτερη, και τρίτη σειρά της Ashtanga.
Το 2011 απο προσωπική επιλογή ξεκίνησε την εκπαίδευση δασκάλων KundaliniYoga (1ο επίπεδο instuctor) υπό την επίβλεψη της Μαρίνας Αμαρ Ντεβ Κτίση στο GuruRamDasAshram.
Με την πιστοποίηση που της δόθηκε το 2013 διδάσκει και KundaliniYoga.
Λαμβάνει επίσης τον 1ο και 2ο βαθμό Ρεϊκι.
Η αγάπη για εσωτερική αναζήτηση την οδήγησαν στο Σαμανικό θεραπευτικό τροχό, τον οποίο ολοκληρώνει και εντάσσει ως εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη σχολή.

Η Μαρία πιστεύει ότι η αλήθεια είναι κοινή σε όλες τις αρχαίες παραδόσεις αλλά η θεραπεία και η εξέλιξη κάθε ανθρώπου είμαι βιωματική και προσωπική υπόθεση. Στη διδασκαλία της ενσωματώνει μεθόδους και αποκαλύπτει εκείνες τις τεχνικές που προσφέρουν στον μαθητή την δυνατότητα να αναγνωρίσει τα σχήματα και τις δυναμικές που επηρεάζουν την αυθεντικότητα του.

 

Meet Our Studio

Mysore
0%
Kundalini
0%
Hatha
0%